Thuis

Changzhou Meshel Netting Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Meshel is een gespecialiseerde plastic netto fabrikant van het in de schaduw stellen, Steiger en het Schermen producten voor Tuin, binnenlands en bouw.

Meshel werd opgericht in 2008, die in changzhou China de plaats bepaalt van en een gebied over 30000㎡, als één van de grootste in de schaduw stellende productfabrikanten in China behandelt.

 

China Changzhou Meshel Netting Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Changzhou Meshel Netting Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

MESHEL heeft constant geavanceerde technologieën geïntroduceerd en het recentste ontwerp in het buitenland, Belangrijke productregelen omvat punten

zoals netto Schaduw, Schaduwzeilen, de schermen van de Serreschaduw, het Steiger netto, Schermende scherm, Insect netto, Antihagel netto en ander gamma van plastic stoffen.

China Changzhou Meshel Netting Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Changzhou Meshel Netting Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

 

 

 

 

 

China Changzhou Meshel Netting Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

MESHEL stelt meer dan 200 arbeiders in lokaal tewerk, worden wij erkend aangezien a vervaardiging op de plastic stoffengebieden morden,

Wij hebben enorme markt en goede reputatie bij onze productiecapaciteit, geavanceerd technisch, en de ondernemingscultuur van het teamwerk afhangen.

China Changzhou Meshel Netting Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

China Changzhou Meshel Netting Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China Changzhou Meshel Netting Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Meshel het Opleveren, is een professionele high-tech onderneming van ontwikkeling, ontwerp, vervaardiging voor de producten van de het schermreeks van het serreklimaat. Meshel richtte in 1998 op, en registreerde het merk van „Meshel“ in China. Onze hoofdproducten zijn het zonnescherm van de bezinningsenergie, het lichte scherm van de verspreidingsenergie, het elektriciteitspannescherm, de doek van de gordijnschaduw, stellen netto, gronddekking, antiinsect netto en hangende draad in de schaduw. Wij hebben enorme markt en goede reputatie bij onze productiecapaciteit, geavanceerd technisch, en de ondernemingscultuur van het teamwerk afhangen. Meshel hoopt oprecht om een vriendschappelijke zakelijke relatie met klanten over de hele wereld te bouwen. Onthaal aan Meshel!

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Changzhou Meshel

Aantal werknemers : 200~300

Jaarlijkse omzet : 20000000-25000000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Changzhou Meshel Netting Industrial Co., Ltd. Certificaten China Changzhou Meshel Netting Industrial Co., Ltd. Certificaten China Changzhou Meshel Netting Industrial Co., Ltd. Certificaten